Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Δελτίο ενημέρωσης Γεωτεχνικής Αιγαίου για εσπερίδες ΚΑΠ 2015-2020 Η Γεωτεχνική Αιγαίου στα πλαίσια των ενημερώσεων για την νέα ΚΑΠ 2015-2020 στη γεωργία και κτηνοτροφία ολοκλήρωσε τις επισκέψεις σε Ερεσό - Άγρα - Χίδηρα.

 


Ευχαριστεί θερμά τους κτηνοτρόφους που παρακολούθησαν τις πολύωρες ενημερώσεις για την σύνδεση της ΚΑΠ με την Δήλωση ΟΣΔΕ του 2015 και δεσμεύετε ότι θα συνεχίσει την ενημέρωση και για θέματα χρηματοδοτήσεων μέσω του δευτέρου πυλώνα της ΚΑΠ σε επόμενο κύκλο.
Ευχαριστούμε και τους 200 κτηνοτρόφους και σιτοπαραγωγούς της Λήμνου που παραβρέθηκαν την Τετάρτη στην αίθουσα του Λόφου στην Αστική .  Η παρουσία τους μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με περισσότερη ενέργεια για το κοινό στόχο που είναι η μείωση του κόστους παραγωγής και αύξηση των εσόδων των αγροτών και κτηνοτροφών των ακριτικών νησιών μας.

Παράλληλα ενημερώνουμε τους κτηνοτρόφους ότι το κτηνοτροφικό τμήμα της Γεωτεχνικής Αιγαίου οργανώνει ενημερώσεις  στην Λέσβο την Λήμνο και την Χίο με θέμα Επιδοτήσεις - Παραγωγή και εμβολιασμοί αιγοπροβάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου