Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ







Η ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ενημερώνει ότι τα προβλήματα που αναφέρονται στον τοπικό Τύπο σχετικά με τη μη καταχώριση δικαιολογητικών στις αιτήσεις δεν αφορούν τους παραγωγούς που υπέβαλαν αίτηση ενιαίας ενίσχυσης μέσω της εταιρείας μας. Από το στάδιο της σύνταξης των αιτήσεων, η εταιρεία μας, όπως και οι λοιποί φορείς, είχε συνεχή ενημέρωση και άρτια συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, γεγονός που συνέβαλε στη μεγάλη επιτυχία του γραφείου μας στις πληρωμές των επιδοτήσεων. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους μας στήριξαν με την προτίμησή τους και υπέβαλαν μέσω του φορέα μας τη δήλωσή τους για το 2014. Η αξιοπιστία της εταιρείας μας και η εμπειρία των στελεχών της διασφάλισαν την επιτυχία των πληρωμών σε ποσοστό άνω του 95%.
Τα στελέχη και οι συνεργάτες της εταιρείας, Π. Κατσαβέλλης, Α. Κόττικα, Ε. Κουτουγδής, Δ. Μαρτινάκος, Π. Χιωτέλλης, δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν να φαίνονται αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πελατών της και να διασφαλίζουν τις επιδοτήσεις τους και με τη νέα ΚΑΠ, η οποία ξεκινά από 1ης Ιανουαρίου 2015. 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας (Αλκαίου και Αρίωνος γωνία), καθώς και στα υποκαταστήματά της (Σμύρνης 1, Βενιαμίν Λέσβιου 2, Αγία Παρασκευή, Πολιχνίτος και Σκ. Σκαμιάς). Τηλ. επικοινωνίας: 22510-47555.

Ο Διαχειριστής του έργου
Γιάννης Φλωρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου